top of page

ASSORTIMENT A-merken

A-merken in bieren, wijnen, frisdranken, koffie, gedistilleerde dranken en toiletartikelen. Wilt u ons complete assortiment zien? Vraag hier een demo account aan.

Demo account aanvragen:

Van iconische biermerken tot exclusieve grand cru's

Als partner van AB InBev, de grootste brouwerij ter wereld, werken we met de mooiste merken ; Jupiler, Leffe, Hertog Jan, Corona, Stella Artois, Karmeliet en Hoegaarden. Daarnaast zijn meer dan 650 speciaalbieren uit voorraad leverbaar er komen er gemiddeld zo’n 50 nieuwe per seizoen bij.

 

Uiteraard leveren we alle bekende en minder bekende frisdranken, bronwaters en vruchtsappen.

 

Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid. Van scherp geprijsde huiswijnen tot exclusieve grand cru’s. Naast onze eigen import werken wij onder andere samen met gerenommeerde wijnimporteurs als Walraven Sax, Verbunt Wijnkopers, Magnus Wijnen en Residence Wijnen. Een uitgebreide wijnproeverij met een van onze sommeliers behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Pluym_v02_magazijn (14 van 97).jpg
Pluym_v02_magazijn (3 van 97).jpg

Op zoek naar iets speciaals?

Wij hebben een groot netwerk aan leveranciers en gaan ook voor u op zoek naar dat ene speciaal biertje of exclusieve wijn. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een breed scala aan seizoensproducten.

Voordelen:

  • Breed assortiment A-merken

  • Partner van AB InBev, de grootste brouwerij van de wereld

  • Leverancier van Jupiler: een echte Zeeuws Vlaming wil toch niets anders op tap?

  • Groot netwerk aan leveranciers: dus ook voor speciaal bieren en exclusieve wijnen

Hulp nodig bij het samenstellen van uw assortiment? Wij helpen u graag met onze jarenlange ervaring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van een wijn of bierkaart. Of advies van een sommelier.

Onze partners

Een goede verstandhouding met alle fabrikanten opent deuren voor onze klanten. Daarom investeren wij continue in onze samenwerking met partners als AB InBev, Coca-Cola, Unilever, Verbunt, Walraven Sax, Rombouts Koffie en Mocca D’or. Waarbij wij fungeren als belangrijke schakel tussen leverancier en onze klanten.

 

Door scherp de markt in de gaten te houden en in te spelen op de wensen van onze klanten en eindgebruikers, zetten wij de dranken op de juiste manier op de juiste plek in de markt. Dat vinden wij het mooiste: een perfecte match maken! 

bottom of page